Hitta unika erbjudanden i ditt område

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vill du nå en aktiv målgrupp

Vill du nå en aktiv målgrupp med attraktiva erbjudanden? Via Budguidenkortet når du en ständigt växande skara chaufförer och administrativ personal hos våra anslutna transportföretag. Förutsättningen är att dina erbjudanden ger ett mervärde till våra medlemmar.

Budguidenkortet har varit efterlängtat av våra medlemsföretag och har fått ett mycket positivt mottagande. Anslutna transportföretags medarbetare får kortet tillsammans med ett välkomstbrev med information om aktuella erbjudanden.

6 gånger per år marknadsförs kortets nyheter och erbjudanden till medlemmarna genom direktutskick. Eftersom Budguiden växer stadigt når Budguidenkortet kontinuerlig nya användare.

All information om kortet och alla erbjudanden är väl synliga för samtliga medlemmar genom Budguidens webbplats. Det lyfter medlemmarnas nytta av Budguidenkortets erbjudanden och exponerar våra samarbetspartners – året om.

Kontakta oss så berättar vi mer

E-post: info@budguiden.se
Telefon: 010-207 93 00


Kort om oss

Budguidenkortet ges ut av Budguiden.se, en del av Freightseeker AB.

Med Budguiden gör vi det enkelt att jämföra olika transportföretag baserat på pris, tid och omdöme. Tjänsten bygger på ett unikt system som via karttjänster räknar ut exakt hur långt godset ska färdas och matchar det mot anslutna transportörers priser och fordon. Det ger maximal träffsäkerhet för kunden.

Budguiden har snabbt rönt stor uppskattning och är idag Sveriges största transportförmedlingstjänst. Varje månad görs cirka 40 000 transportsökningar och alla ger träff.

Idag finns vi på över 200 orter i Sverige. Den ständiga tillströmningen av både fraktköpare och transportörer visar behovet av en öppen marknadsplats för denna typ av tjänster.

Vi har vårt säte i Borås och är för tillfället elva medarbetare.

Är du ett transportföretag som söker fler uppdrag?

Kontakta oss på info@budguiden.se eller via telefon: 010-207 93 00.

Ett urval av våra kunder

Huvudsponsorer